2018.06.19., kedd
Gyárfás napja

Hirdetések

Hatalmas dobásra készül Kína

2017. szeptember 04. | Forrás: Privatbankár
A tervek szerint a másfél hónap múlva piacra lépő Huawei a telefonok már képesek lesznek valós időben szinkron tolmácsolni, emellett azonnali képfelismerést, jobb beszédfelismerést, valamint számos kiterjesztett-valóság funkciót ellátni.

A Reuters cikke szerint alig másfél hónapot kell már csak várnia a rajongóknak a kínai csúcstelefon-gyártó, a Huawei legújabb készülékére. Az október 16-án érkező telefonpáros, a Mate 10 és a Mate 10 Pro ugyanakkor valami teljesen újat hoz a piacra, amivel a kínai gyártó azt reméli, hogy lenyomhatja az okostelefon-piac két jelenlegi sztárját, az Apple-t és a Samsungot. Ezekbe a telefonokba ugyanis már egy új mesterséges intelligencia chip kerül majd, ami számos, vadiúj funkciót hozhat a telefonpiacra.

A tervek szerint az új készülékekben elhelyezett Kirin 970 chip segítségével a telefonok már képesek lesznek egyebek mellett valós időben szinkrontolmácsolni, emellett azonnali képfelismerést, jobb beszédfelismerést, valamint számos kiterjesztett-valóság funkciót ellátni. A fordítás nem csak hanggal, hanem szövegekkel is működik majd, például ha a telefont egy idegen nyelvű tábla elé tartjuk, a képernyőn már a lefordított szöveg jelenik majd meg. Ráadásul mindezt kevesebb akkuhasználattal, az optimalizálásnak köszönhetően ugyanis feleannyi áramot eszik majd a telefon.
 

címkék |
2017. szeptember 04. | Forrás: Privatbankár
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Kinek küldi?
E-mail címe:

Hirdetés