2018.06.20., szerda
Rafael napja

Hirdetések

Lehet regisztrálni a turizmus világnap budapesti programjaira

2017. szeptember 09. | Forrás: MTI
A Turizmus világnapja alkalmából a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ második alkalommal turisztikai nyílt napot szervez partnereivel szeptember 27-én, amelynek eseményeire szeptember 4-től regisztrálhatnak az érdeklődők.

A BFTK ezzel az eseménnyel Budapest turisztikai szolgáltatásait, attrakcióit és kulturális értékeit kívánja népszerűsíteni, megismertetni.     A nyílt naphoz idén több mint 30 programmal csatlakoztak a budapesti turisztikai szolgáltatók - emelték ki a közleményben. Tavaly az első nyílt napon 20 esemény várta az érdeklődőket.    A programban a jelentkezők az idén megismerkedhetnek például az Aquaworld élményfürdővel, a Csodák Palotájával, de templomi tárlatvezetés, előadás a katolikus templomok jelképeiről és templomi koncert is szerepel a kínálatban. A vállalkozó kedvű jelentkezőket várják egy romkocsmába szabadulós játékra vagy a Lázár Lovasparkba sétakocsikázásra. A budapesti városnéző séták mellett, több múzeumi látnivalóval is szolgál a nyílt nap, köztük olyan nem szokványos lehetőséggel, mint például jógázás egy galériában.
A programok nagy része ingyenes, más részük kedvezményes, azonban a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a www.budapestinfo.hu/hu/turizmus-vilagnapja oldalon lehet.    Az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) kezdeményezésére a turisztikai ágazat 1980 óta minden évben szeptember 27-én ünnepli a turizmus világnapját.

címkék |
2017. szeptember 09. | Forrás: MTI
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Kinek küldi?
E-mail címe:

Hirdetés